El centre

Som un centre privat de psicologia i assessorament personal

A Psigma som un equip de professionals especialistes en diferents àrees de la salut. Treballem de manera multidisciplinària des d’especialitats diverses: psicologia, psiquiatria, sexologia, coaching, psicooncologia o psicologia legal i forense, entre d’altres.

Ens sentim privilegiats per poder exercir la nostra vocació i realitzar-nos ajudant a les persones. Ens mou l’afany de millorar, de conèixer i de saber més. De continuar sent bons professionals, des de la proximitat, la sinceritat i la calidesa.

Aquests són els valors d’un equip que s’ha demostrat ser capaç d’oferir un molt bon servei contribuint en la millora de la salut i en la transmissió d’hàbits i conceptes que poden ajudar a les persones a viure més bé i més tranquil·les, reduint o solucionant els seus problemes emocionals o físics.

Volem continuar sentint la satisfacció de veure persones avançant amb noves formes de pensar, sentir, relacionar-se i actuar. Per això trobaràs en cada un dels professionals del nostre equip un tractament rigorós, actualitzat, humà i eficaç.

A Psigma som aquí pel que necessitis.

Coneix el nostre equip

Professionals multidisciplinaris al teu servei

Director del centre

M’apassiona la psicologia clínica i m’encanta acompanyar persones en processos de canvi i creixement personal. Crec fermament en la capacitat per superar els moments difícils i millorar la pròpia qualitat de vida.

M’he format des de la visió constructivista i procuro mantenir una visió global i integradora des de diversos punts de vista, com el cognitiu-conductual, el sistèmic o l’humanista. Utilitzo eines de la teràpia breu estratègica, la narrativa, la centrada en dilemes i la Gestàltica.

El meu objectiu com a psicòleg es oferir la millor atenció possible i ajudar a les persones a assolir els seus objectius. Per això em segueixo formant com a psicoterapeuta i formo part d’equips de supervisió amb els millors psicòlegs clínics.

Moltes gràcies.

Especialitat: Psicoteràpia d’adults, parelles i famílies. Creixement personal.

Graduat en Psicologia (UB, 2013). Col·legiat núm. 24.335. Màster en Teràpia Cognitivosocial (UB). Diploma de Coaching and Training (Universitat d’Utrecht, Països Baixos) i de HR Management (Sydney, Austràlia).

Pràctiques laborals al Consorci Sanitari Integral de Catalunya (Hospital General de l’Hospitalet, Hospital Moisès Broggi, Residència Fco. Padilla), a l’Hospital de Sant Pau (Teràpia Familiar), a l’Associació Catalana de Teràpies Cognitives, a l’Associació per a la Salut Familiar i Comunitària Ventijol i a l’Institut Carl Rogers.

M’apassionen les persones i la psicologia. Crec profundament en el seu poder de transformació en situacions difícils.
Estic compromesa amb el benestar psicològic entès com un aspecte principal de salut.

Fomento el canvi adaptant-me a cada persona, partint de les necessitats individuals i potenciant els recursos que cada persona té per millorar la salut, l´autorealització, desenvolupament i creixement personal.

Per aconseguir-ho treballo amb les creences i les emocions utilitzant eines integratives de la psicologia humanista, la teràpia estratègica, la hipnosi Eriksoniana i al PNL. Tracto a l’ésser humà de forma integral des d’una posició de respecte i igualtat.

Em defineixo com una persona propera, empàtica i creativa.

Estic especialitzada a acompanyar a persones en processos de canvi, pèrdua, dol, psicosomàtica, dolor crònic i ansietat.

Estic certificada com a psicòloga sanitària pel departament de salut de la Generalitat de Catalunya.

 • Llicenciada en psicologia per la UAB des de l’any 1988.
 • Màster en Paidopsiquiatria i psicologia de la infància i l’adolescència per la UAB.
 • Màster en tractament dels trastorns d´Ansietat i Estrès. Universitat de València.
 • Coaching en relació d´ajuda. (DOMO)
 • Programació Neurolingüística i Hipnosis. Sinergy&Coaching
 • Hipnosi clínica. Centre de Formació Mentsana
 • Tècniques de relaxació i hipnosi al dolor crònic. Institut Universitari de Reumatologia de Barcelona
 • Acompanyament als processos de mort i el dol. Associació Temps.
 • Curs de Teràpia Breu Estratègica: La lògica de la construcció dels trastorns psicològics i les seves solucions
 • Logoteràpia a la pràctica clínica. Associació Catalana de logoteràpia i anàlisi existencial.
 • Jornades europees Trauma i resiliència. Exil España, IFIV España
 • Estils afectius tòxics: clínica, identificació i abordatges psicoterapèutics des d´una perspectiva cognitiu-conductual. Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.

La meva experiència laboral en l’àmbit privat i hospitalari és amb nens, adolescents i adults realitzant teràpia tant de grup com individual.

Especialitat: Addiccions i sexologia

Sempre m’ha agradat ajudar a la gent. Les persones que tenen problemes amb poder controlar sigui el consum d’una substància o alguna conducta que debiliti la qualitat de vida són persones que fan patir.

El meu recorregut per al camp de les addiccions comença a projecte home, on hi havia gent en risc d’exclusió social que volia deixar el món de les drogues. El meu recorregut va continuar al Cas del raval de Barcelona. Aquells pacients ja estaven en situacions extremes, i molts d’ells la seva vida només consistia a buscar droga, consumir i sobreviure. Era la manera que tenien d’evadir-se i no pensar en la vida. Allí la gent també tenien unes vides molt complicades. Finalment vaig anar a una comunitat terapèutica on vaig tenir la primera presa de contacte amb l’acompanyament terapèutic, allà hi havia gent de tot tipus, gent que realment volia deixar el consum i patia, i gent que en un principi i anava per força i després acabava veient que sí que era millor deixar el consum. Això si amb una gran despesa econòmica. Després de veure això vaig decidir que jo volia ajudar a la gent d’una manera que fos més assequible pel pacient i els seus familiars, arran d’aquí vaig decidir entrar en el projecte de Psigma.

 • Llicenciat en Psicologia per la universitat Ramon Llull
 • Psicòleg col·legiat número 19677
 • Màster en psicologia clínica i de la salut per la universitat Ramon Llull
 • Màster de psicologia i sexologia clínica i de la salut per la universitat de Barcelona
 • Màster psicoteràpia psicoanàlítica
 • Curs de constel·lacions familiars
 • Curs de psicologia sistèmica.
 • Curs de psicologia d’addiccions
 • Seminari d’addiccions
 • Curs d’acompanyament terapèutic

M’encanta entendre la forma de veure el món de cadascú de nosaltres i sobretot analitzar el perquè de les nostres emocions i sensacions. Podem empoderar-nos per tal de construir la versió que vulguem de nosaltres mateixos per aconseguir millorar la nostra qualitat de vida.

Durant la meva formació en psicologia vaig iniciar un voluntariat, on vaig poder treballar amb persones grans,  malaltes de càncer  i en procés de final de vida. La malaltia, el dolor, ens provoca incertesa, angoixa i molts altres trastorns que ens inquieten i ens duen al patiment. Per aquest motiu, he segui la formació en l’àmbit de la psicooncologia, treballar el dol i la pèrdua, amb la finalitat d’aportar millores en benestar i salut.

Em sento realment compromesa i emocionada per poder donar el millor de mi a aquelles persones que, per circumstàncies alienes a la seva voluntat, necessiten ajut psicològic professional per aconseguir millor qualitat de vida.

Estic preparada per generar aquests canvis que necessites, perdre’n consciència i així poder aconseguir que et sentis millor! Ens hi posem?

Especialitats: Psicologia d’adults, psicoteràpia de parella i de grup, psicoteparia familiar , psicooncologia, malalties cròniques, dol.

 • Graduada en Psicologia. Branca Psicologia Clínica i Salut. Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Col.legiada núm. 29485. Actualment cursant Màster en Psicologia General Sanitaria a la Universitat a Distància de Madrid (UDIMA).
 • Curs d’intervenció en Psicooncologia en pacients amb càncer hereditari (COPC).
 • Postgrau en Genètica Clínica i Medicina Personalitzada. Universitat Internacional de la Rioja (UNIR).
 • Màster en Psicooncologia i Atenció Pal.liativa. Universitat Europea Miguel Cervantes (UEMC).
 • Participació en les IV Jornades de l’Associació de COUNSELLING Humanista (Fundació PERE TERRÉS).

Em considero una apassionada de la salut mental i de la psicologia. Sempre m’ha interessat conèixer i entendre diferents maneres de viure i de pensar. Per això, confio en la capacitat de les persones per evolucionar i adaptar-nos fins i tot en situacions difícils, essent el canvi una manera de créixer i millorar la nostra qualitat de vida.

La meva formació m’ha portat a consolidar una perspectiva integradora de la psicoteràpia, complementant tècniques cognitiu-conductuals amb un enfocament sistèmic i relacional. Al llarg dels meus anys d’estudis he passat per diverses institucions públiques i privades que m’han permès estar en contacte amb diverses maneres d’abordar problemes de salut mental. A més, a nivell acadèmic he procurat ampliar coneixements en diferents camps amb especial èmfasi en la dimensió social dels processos mentals.

Com a psicòloga, penso que la teràpia és una eina transformadora per a acompanyar en els processos de desenvolupament perquè totes puguem sentir-nos més realitzades en el nostre dia a dia. El meu objectiu professional és ajudar les persones a empoderar-se i comprendre’s, a través d’una formació en constant actualització acompanyada de psicoteràpia i supervisió.

Especialitats: Psicologia d’adults. Orientació acadèmica i laboral. Creixement personal.

 • Graduada en Psicologia per la Universitat de Barcelona, menció en Psicologia Clínica i de la Salut. Col·legiada número: 31518.
 • Màster en Psicologia Clínica per la Universitat de Nanterre.
 • Formació psicoterapèutica al Centre Internacional de Psicologia.
 • Actualment cursant especialització en Teràpia Sexual i de Parella per la UB.

Pràctiques al CSMA, SRC i CAS de Mollet del Vallès, a l’Escola de Teràpia Familiar de Sant Pau i en els Serveis de Salut DKV.

Les instal·lacions

Ens podeu trobar al centre de Barcelona, al carrer Aragó, 268, 3er 1a

Contacte

Formulari de contacte

Fes-nos una consulta i et responem

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES: Responsable: Roger Puigdecanet Riubugent. Finalitat: Comunicacions relacionades amb els serveis sol·licitats. Legitimació: Execució de la sol·licitud. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional. Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en POLÍTICA PRIVACITAT

×
Contacto

Formulario de contacto

Haznos una consulta y te respondemos:

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS: Responsable: Roger Puigdecanet Riubugent. Finalidad: Comunicaciones relacionadas con los servicios solicitados. Legitimación: Ejecución de la solicitud. Destinatarios: No se cederán datos a terceros, salvo obligación legal. Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional. Información adicional: Puede consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en POLÍTICA PRIVACIDAD

×

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis. Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Psigma